Pàgines

divendres, 22 de gener del 2021

Presentació INS El Bosc de Montjuïc

 

          Hola, instituts de Tiana, Pompeu Fabra, El Pedró i Ernest Lluch!

Nosaltres som els alumnes de primer d’ESO de l’institut Bosc de Montjuïc de Barcelona i esperem que hagueu passat unes molt bones festes, però ja toca tornar a l'institut i a la “normalitat”. Per sort, comencem el projecte de Ciutats lectores!

Som un institut, que com el seu nom indica, està dalt de la muntanya de Montjuïc. Estem envoltats d’arbres i de natura. Tenim  un pati molt bonic del qual gaudim a l’hora d’esmorzar i després de dinar.

Entre nosaltres  hi ha molts tipus de persones amb caràcters diferents. Tenim una gran varietat de gustos: hi ha gent que els agrada l’anime; a d’altres, alguns tiktokers; i a algunes persones els agraden alguns youtubers. A molts de nosaltres ens agrada l’esport, els videojocs o Harry Potter.  A les dues classes hi ha persones de diferents alçades, de diferents països, de pell, de cabell, de religió i de cultures diferents. Hem après que podem ser amics i companys, tot i que tinguem gustos, religions i aparences diferents.

Tenim moltes ganes de descobrir els vostres llibres a base d’enigmes. A nosaltres, els enigmes ens agraden molt, esperem que a vosaltres també us agradin. Tenim curiositat de poder llegir-los i descobrir-los. També volem aprendre una mica més de literatura. Esperem d’aquest projecte gaudir amb els companys, divertir-nos i passar-nos-ho bé entre tots.

Esperem que tingueu un bon 2021!

Cordialment,

1r d’ESO de l’Institut Bosc de Montjuïc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.